منتظر اظهار نظر هستیم
امروز صبح در بین سایت های مرتبط با موضوع HSE چرخی زدم.
وبلاگ ها و سایت های ارزشمندی به زبان فارسی وجود داره که دوستان دانشمندی هم اونها رو اداره می کنند.
روزی هم که این انجمن ساخته شد وبلاگ ها و سایت ها ی مرتبط با HSE وجود داشتند.
در همان روز ها هم گفته شد که این انجمن به موازات بقیه حرکت نمی کنه و اصولا قرار نیست در نقش یک وبلاگ ظاهر بشه.
همانطور که از اسمش پیدا است اینجا فرومه(Forum) و فروم یعنی، بازار، میدان، محل اجتماع عموم.
اینجا ایجاد شد تا دوستان ما در هر رشته و با هر سطحی از تجربه و تخصص اینجا بیان و اطلاعات و تجربیات کاری و علمیشون رو داد و ستد کنند.
با هم آشنا بشند و در صورت امکان گرهی از مشکلات همدیگه باز کنند.
برخلاف وبلاگ که حالت مونولوگ داره و یا گروه های یاهو و گوگل، اینجا امکان بحث و گفتگو، جدل و مجادله و در آخر مفاهمه رو داره.
هدف ما هم همین بوده تا اجتماعی از دوستان تشکیل بدیم و برای HSE فرهنگ سازی کنیم.
به دلیل امکان مشارکت همه اعضا و کاربران در ارسال مطالب ، الان، انجمن HSE پر بازدید کننده ترین سایت مرتبط هست و بیشترین اعضا رو داره و اگر بعضی پست های بی خاصیت رو نشمریم بازهم دارای تعداد بالایی مطلب و موضوع ارسالی هستش.
به همین خاطر، من از همه دوستان دانشمندی که به اینترنت دسترسی دارند دعوت می کنم تا از این موقعیت استفاده کنند و در کنار بقیه استادان بزرگواری که حضور دارند و در کنار همه کاربران در این انجمن، به همه ما کمک کنند تا بتوانیم در زمینه HSE اصولی یکسان و چارچوبی مشخص و فرهنگی همگون در سطح کشور طراحی کنیم.
انجمنHSE، خانه همه دست اندرکارن HSE است و ما همه اعضای یک خانواده ایم و به بودن در کنار همدیگه جدا نیاز داریم.
من متوجه نمیشم که چرا بعضی دوستان تمایلی به مشارکت در بحث ها و یا حتی عضویت ندارند.
چه مانعی وجود داره که سخت تر از حس مشارکت بعضی دوستان هست؟
چه نگاهی و چه دیدی نسبت به انجمن دارند که اون ها رو از فعالیت در اینجا دور می کنه؟
آیا صحنه رو صحنه رقابت میبینند؟
بعضی عزیزان حتی در اینجا لینک سایت خودشون و آدرس ایمیل و وبلاگشون هم گذاشتند اما دریغ از اشاره کوچکی به نام این انجمن در سایتشون!
البته ما از اول هم به دنبال تبادل لینک نبودیم و الان هم نیستیم و شان انجمن رو بالاتر از این مباحث می دونیم، حرف من اینه، چه چیزی باعث می شه، بعضی دوستان( که بدون تعارف از بزرگان و پیشکسوتان HSE هستند و برای همه ما قابل احترام) تمایلی به انجمن نشون نمی دند؟حتی در حد اشاره به نام انجمن؟
مدیریت انجمن دچار اشکاله؟
مباحث انجمن این مشکل رو ایجاد کرده؟
شکل و شمایل انجمن ایراد داره؟!
بقیه دوستان هم به این پست به عنوان یک گله نگاه نکنند، واقعا به دنبال راه حل هستیم و دوست داریم که همه نظرشون رو بدن و در این ارتباط هر چه در ذهنشون هست بیان کنند.
از مدیران هم تقاضا می کنم هیچ پستی رو به عنوان توهین آمیز بودن یا غیر مرتبط بودن ویرایش و حذف نکنند.
من شخصا مسئولیت این بحث رو به عهده می گیرم.