برگشت   HSEForum > تالار عمومی > پيشنهادات و انتقادات

توجه

پيشنهادات و انتقادات در اينجا مي توانيد پيشنهادات و انتقادات خود را مطرح نماييد.

امکانات جستجوی این موضوع حالات نمایش
Prev Previous Post   Next Post Next
Old سه شنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۸:۵۳   #1
Arash
مدیر سایت
Admin

آواتار Arash

تشکر شده 837 بار در 340 پست
اعتبار: 14
Arash is a name known to allArash is a name known to allArash is a name known to allArash is a name known to allArash is a name known to allArash is a name known to all
Activity Longevity
10/20 20/20
Today ارسالها
0/5 sssss1633
پیشفرض منتظر اظهار نظر هستیم

امروز صبح در بین سایت های مرتبط با موضوع HSE چرخی زدم.
وبلاگ ها و سایت های ارزشمندی به زبان فارسی وجود داره که دوستان دانشمندی هم اونها رو اداره می کنند.
روزی هم که این انجمن ساخته شد وبلاگ ها و سایت ها ی مرتبط با HSE وجود داشتند.
در همان روز ها هم گفته شد که این انجمن به موازات بقیه حرکت نمی کنه و اصولا قرار نیست در نقش یک وبلاگ ظاهر بشه.
همانطور که از اسمش پیدا است اینجا فرومه(Forum) و فروم یعنی، بازار، میدان، محل اجتماع عموم.
اینجا ایجاد شد تا دوستان ما در هر رشته و با هر سطحی از تجربه و تخصص اینجا بیان و اطلاعات و تجربیات کاری و علمیشون رو داد و ستد کنند.
با هم آشنا بشند و در صورت امکان گرهی از مشکلات همدیگه باز کنند.
برخلاف وبلاگ که حالت مونولوگ داره و یا گروه های یاهو و گوگل، اینجا امکان بحث و گفتگو، جدل و مجادله و در آخر مفاهمه رو داره.
هدف ما هم همین بوده تا اجتماعی از دوستان تشکیل بدیم و برای HSE فرهنگ سازی کنیم.
به دلیل امکان مشارکت همه اعضا و کاربران در ارسال مطالب ، الان، انجمن HSE پر بازدید کننده ترین سایت مرتبط هست و بیشترین اعضا رو داره و اگر بعضی پست های بی خاصیت رو نشمریم بازهم دارای تعداد بالایی مطلب و موضوع ارسالی هستش.
به همین خاطر، من از همه دوستان دانشمندی که به اینترنت دسترسی دارند دعوت می کنم تا از این موقعیت استفاده کنند و در کنار بقیه استادان بزرگواری که حضور دارند و در کنار همه کاربران در این انجمن، به همه ما کمک کنند تا بتوانیم در زمینه HSE اصولی یکسان و چارچوبی مشخص و فرهنگی همگون در سطح کشور طراحی کنیم.
انجمنHSE، خانه همه دست اندرکارن HSE است و ما همه اعضای یک خانواده ایم و به بودن در کنار همدیگه جدا نیاز داریم.
من متوجه نمیشم که چرا بعضی دوستان تمایلی به مشارکت در بحث ها و یا حتی عضویت ندارند.
چه مانعی وجود داره که سخت تر از حس مشارکت بعضی دوستان هست؟
چه نگاهی و چه دیدی نسبت به انجمن دارند که اون ها رو از فعالیت در اینجا دور می کنه؟
آیا صحنه رو صحنه رقابت میبینند؟
بعضی عزیزان حتی در اینجا لینک سایت خودشون و آدرس ایمیل و وبلاگشون هم گذاشتند اما دریغ از اشاره کوچکی به نام این انجمن در سایتشون!
البته ما از اول هم به دنبال تبادل لینک نبودیم و الان هم نیستیم و شان انجمن رو بالاتر از این مباحث می دونیم، حرف من اینه، چه چیزی باعث می شه، بعضی دوستان( که بدون تعارف از بزرگان و پیشکسوتان HSE هستند و برای همه ما قابل احترام) تمایلی به انجمن نشون نمی دند؟حتی در حد اشاره به نام انجمن؟
مدیریت انجمن دچار اشکاله؟
مباحث انجمن این مشکل رو ایجاد کرده؟
شکل و شمایل انجمن ایراد داره؟!
بقیه دوستان هم به این پست به عنوان یک گله نگاه نکنند، واقعا به دنبال راه حل هستیم و دوست داریم که همه نظرشون رو بدن و در این ارتباط هر چه در ذهنشون هست بیان کنند.
از مدیران هم تقاضا می کنم هیچ پستی رو به عنوان توهین آمیز بودن یا غیر مرتبط بودن ویرایش و حذف نکنند.
من شخصا مسئولیت این بحث رو به عهده می گیرم.

Arash آفلاین است   پاسخ با نقل قول
کاربران : 7 تشکر کرده اند از شما Arash برای ارسال این پست سودمند:

Bookmarks

کلیدواژه
اظهار, منتظر, نظر, هستیم

کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

امکانات جستجوی این موضوع
جستجوی این موضوع:

جستجوی پیشرفته
حالات نمایش

قوانین ارسال
می توانید موضوع جدید ارسال کنید
می توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال